Mijn Boekenkast

Ik heb deze zeer heel loeizware boekenkast twee jaar geleden gekocht bij de leenbakker; boekenkast “Frederique”.
Het kostte zo’n E500,= is ernstig zwaar en een hel geweest om de kast in elkaar te zetten maar ik ben er zoo blij mee. Vooral die trap maakt het af 😀
Deze kast wordt wel weer een groot probleem mocht ik eindelijk uit het gat in de Randstad waar ik nu woon, verhuizen, naar wat beters.


Rechtsonder in beeld zie je een mand vol haakwol.

Ff inzoomen…


Ik haal alle wol altijd bij de Zeeman voor E1,= per stuk. Ik brei niet, heb nog nooit gebreid en zal dat nooit doen … denk ik … maar ik haak veel, en als ik er tijd voor heb haak ik er de uren mee weg.


Links bovenin zie je een onafgemaakt gehaakte groene strandtas … ff inzoomen …


Ik ben geen snelle haakster; ik heb deze tas in denk ik een week tijd gehaakt en het is nog steeds niet af, maar dat maakt me niet zo heel veel uit.

Ik heb best veel boeken verslonden, van kleins af aan ben ik altijd al een boekenwurm geweest en dat ben ik nog steeds maar helaas heb ik de tijd er niet echt meer voor.
Meestal lees ik fictieboeken


Karin Slaughter boeken horen gewoon op mn boekenplank.
Dat geldt voor bijna alle boeken van o.a. Saskia Noort, Susan Smit, Simone van der Vlugt en nog veel meer.


En dan heb je nog de rest; dit is maar een fractie van wat ik heb. De meeste gelezen boeken verkoop ik trouwens weer op marktplaats.

Ook heb ik een hoop spirituele boeken; astrologische boeken, tarot boeken, droomencyclopedieen… ik heb zelfs 3 boeken van Char, die liggen hier vooral omdat ik ze gewoon niet verkocht krijg.

De hobbyhoek …


… met een verdwaalde computerboek ertussen
Hier heb ik alle boeken over glaskralen maken , glassieraden ontwerpen, schilderen, tassen leren naaien, mn schilderstash en ergens op een plank slingert er nog ergens ecolineverf.

En tot slot boeken voor mn werk, ik heb van oorsprong een IT achtergrond


…webdesign …
  • Save

…en programmeerboeken.

Hier nog de onderkant van mn kast …


… en nu snel terug naar mn zonnetje 😉

2 Comments

  1. Anonymous

    Dit type wel 5cm van de muur plaatsen, mijne is verschimmeld inmiddels. Ben dus op zoek naar een nieuwe.

  2. Ik zie je reactie nupas, Ik heb totaal geen last van schimmel aan of in de kast, lag het niet aan vochtproblemen bij je muur ?

Leave a Reply