And the winner is ….

Aller eerst wil ik iedereen bedanken die mee heeft gedaan aan mijn eerste giveaway! Ik heb een hoop nieuwe blogs ontdekt, veel bloggers als volger in mn eigen blog toegevoegd en ik volg nu zelf veel meer blogs.

In 3 weken tijd is het aantal aan volgers gegroeid van 60 naar bijna 100 dus er komt zeker een tweede giveaway aan zodra deze blog 100 volgers telt. Mocht je nu dus niks gewonnen hebben, niet getreurd 😉

Maar nu is het tijd om de winnares bekend te maken en dat is geworden, nummer 3:
Carina van VioletMoon’s Corner


Van Harrrrte Gefeliciteerd!

8 Comments

  1. OMG!!!!
    Ik had dus echt nooit verwacht dat ik zou winnen, ik bewonder je werk al geruime tijd via het forum en ben altijd stik jaloers dat je zulke mooie dingen maakt. dank je wel voor het aanbieden van deze giveaway, ik loop er zelf al geruime tijd over te denken om ook om de zoveel tijd een give-away te houden.
    Ik zal als de ketting gearriveerd is hem op mijn blog plaatsen.

    Nog maals dank je wel voor deze kans.

    (((hugz))) Carina

Leave a Reply