BlogSpot Fix ? ….

EINDELIJK kan er weer ongestoord in Explorer op blogs van anderen gereageerd worden, zonder eerst Chrome of FireFox erbij te hoeven pakken. Ik weet niet of er aan de bug gewerkt is of dat niet aangemeld blijven bij het inloggen heeft geholpen maar het is fijn om weer in 1 browser bezig te zijn ๐Ÿ˜‰

3 Comments

  1. Gaaf is hij hรจ?! ๐Ÿ˜‰ Ben er ook superblij mee! Maar wat een mooie dingen maak je zeg!!! Je hebt er een volger bij hoor!!! Super!! Ik geloof dat er meer problemen geweest zijn.. fijn dat het nu is opgelost! Groetjes, Nancy

  2. Het hangt ervan af. Mogelijk is je Internet Explorer bijgewerkt door Windows. Indien niet en je hebt nog steeds IE6, dan wordt het hoog tijd om een nieuwe versie te installeren.

    Of volledig over te schakelen op Chrome. Of Firefox. Veiligere en snellere browsers, wat wil je nog meer ๐Ÿ™‚

  3. Wie weet was dat het maar ik heb IE8 en explorer is hier behoorlijk ingeburgerd ๐Ÿ˜€
    firefox en chrome zijn echt laatste redmiddelen ๐Ÿ™‚

Leave a Reply